Termenii serviciului

Bine ati venit la HAIR ACADEMY. Website-ul HAIR ACADEMY este detinut, operat si distribuit de catre SC BEAUTY ADRIA COSMETICS SRL  (mentionata in acesti Termeni de serviciu ca „HAIR ACADEMY”, “ADRIANA DAVID ACADEMY” sau „noi”). Prin accesarea oricarei parti a Serviciului, sunteti de acord cu termenii si conditiile descrise mai jos (acesti „Termeni si conditii”), termenii si conditiile politicii noastre de confidentialitate („Politica de confidentialitate”) si orice alte notificari legale publicate de noi (colectiv, „Documentele de guvernare”). Daca nu sunteti de acord cu niciunul dintre acesti termeni, nu ar trebui sa utilizati Serviciul. Acesti Termeni si conditii se aplica tuturor utilizatorilor, inclusiv utilizatorilor care vizualizeaza pur si simplu continutul disponibil prin intermediul Serviciului si utilizatorilor care s-au inregistrat ca membri ai HAIR ACADEMY.

Putem, la discretia noastra, sa modificam in orice moment acesti Termeni si conditii. Accesand Serviciul in orice moment dupa aceste modificari, sunteti de acord cu aceste modificari. Acesti Termeni si conditii au fost actualizati ultima data la 01 IULIE 2021.

Descrierea serviciului

Serviciul HAIR ACADEMY permite utilizatorilor sa acceseze platforma de curs “HAIR ACADEMY„. Ne rezervam dreptul de a refuza furnizarea Serviciului oricarei persoane din orice motiv si / sau de a intrerupe Serviciul in intregime sau partial in orice moment, cu sau fara instiintare in prealabil.

Drepturi de autor, licente

intregul continut al Serviciului este protejat de legislatia internationala privind drepturile de autor, marcile comerciale si alte drepturi de proprietate. Proprietarii drepturilor de autor si marcile comerciale sunt SC BEAUTY ADRIA COSMETICS SRL, filialele sale si / sau alti terti licentiatori. CONTINUTUL NU POATE FI MODIFICAT, COPIAT, REPRODUS, REPUBLICAT, POSTAT, TRANSMIS SAU DISTRIBUIT, iN NICI UN MOD. Puteti  accesa continutul numai pentru propria utilizare, necomerciala, cu conditia sa nu partajati materiale cu oricine altcineva care nu a cumparat o licenta pentru acel material.

Nu puteti utiliza roboti, spiders sau instrumente de extragere a datelor, colectare de date sau instrumente de extractie sau procese manuale pentru a colecta, aduna sau copia continut sau date legate de acest serviciu intr-o maniera neautorizata de catre HAIR ACADEMY in scris. Nu va puteti angaja in practici de “scrapping” sau orice alta practica sau activitate al carei scop este obtinerea de liste de utilizatori, portiuni ale unei baze de date sau alte liste sau informatii de la Serviciu, in orice mod si orice cantitati neautorizate de catre HAIR ACADEMY in scris. Nu puteti utiliza meta tag-uri sau orice alt „text ascuns” care utilizeaza numele sau marcile “HAIR ACADEMY” “ADRIANA DAVID ACADEMY” “O20 PRODUCTION” fara acordul scris scris al SC BEAUTY ADRIA COSMETICS SRL .

Termeni de utilizare a contului HAIR ACADEMY

Urmatorii termeni se aplica utilizarii Serviciului si oricarui cont pe care il puteti deschide sau incercati sa il deschideti prin intermediul Serviciului:

 • Ultilizatorii declara pe propria raspundere ca au cel putin 18 ani. Daca nu aveti varsta minima nu puteti, in niciun caz sau din orice motiv, sa utilizati Serviciul.
 • Nu sunt permise conturile inregistrate prin „roboti” sau prin alte metode automate.
 • Sunteti responsabil pentru mentinerea securitatii contului si a parolei. HAIR ACADEMY nu va fi responsabil pentru nicio pierdere sau paguba din nerespectarea acestei obligatii de securitate.

Modificarea tarifelor

Ne rezervam dreptul de a ajusta preturile pentru serviciile noastre sau pentru orice componente ale acestuia in orice mod si in orice moment. Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in acesti Termeni de utilizare, orice modificare a pretului serviciului dvs. va produce efect dupa notificarea prin e-mail. Modificarile nu se aplica taxelor platite sau serviciilor gratuite folosite inainte de ora schimbarii.

Reguli pentru toti utilizatorii

Cand accesati continutul de pe Site, fie ca vizitator, fie ca utilizator inregistrat, sunteti de acord cu urmatoarele reguli:

 • Veti accepta toti termenii si conditiile, inclusiv politica de anulare detaliata in Serviciu atunci cand acceptati sa va inscrieti sau sa accesati un curs pe HAIR ACADEMY.
 • Puteti accesa continut numai pentru informatiile dvs. si pentru uz personal.
 • Nu veti copia materiale sau tehnici in scopuri proprii.
 • HAIR ACADEMY isi rezerva dreptul de a va sterge sau suspenda contul in cazul in care violati oricare dintre regulile noastre sau in orice moment si din orice motiv.

Taxe de membru

 • Nu se ofera rambursari pentru taxele de membru sau orice alte taxe colectate de catre Serviciu.
 • Taxele pentru membru sau orice alta parte a Serviciului pot fi modificate in orice moment, fara notificare prealabila.

Politica de ramburs

Platile sunt nerambursabile si nu exista rambursari pentru perioadele partial utilizate. Dupa orice anulare, veti continua sa aveti beneficiile Abonamentului dvs. HAIR ACADEMY pana la sfarsitul perioadei de facturare curente.

Drepturile HAIR ACADEMY

HAIR ACADEMY isi rezerva aceste drepturi:

 • Putem face modificari la site-ul si serviciile HAIR ACADEMY fara notificare.
 • Avem dreptul de a revoca calitatea de membru, inchide contul, refuza plata sau orice alta afiliere cu Serviciul in orice moment si din orice motiv. Ne putem schimba criteriile de eligibilitate in orice moment.
 • Vom coopera pe deplin cu autoritatile in investigarea unor activitati suspecte.
 • Avem dreptul de a anula, intrerupe, elimina sau suspenda orice curs.

HAIR ACADEMY nu raspunde pentru niciun fel de daune ca urmare a oricareia dintre aceste actiuni.

Diverse

Serviciul si toate materialele incluse in acestea sunt furnizate in mod „asa cum este” Fara a limita cele de mai sus, nu garantam ca
(a) serviciul si materialele vor indeplini cerintele dvs.
(b) serviciul si materialele vor fi neintrerupte, in timp util, sigur sau fara erori,
(c) rezultatele care pot fi obtinute din utilizarea serviciului sau a materialelor vor fi eficiente, exacte sau de incredere sau
(d) calitatea oricarui curs / webinar la care participati prin intermediul serviciului sau a oricaror alte produse, servicii sau informatii achizitionate sau obtinute de dvs. de la serviciul de la noi sau afiliatii nostri va raspunde asteptarilor dvs. sau va fi lipsit de greseli, erori sau defecte.

Serviciul ar putea include greseli tehnice sau de alta natura, inexactitati sau erori tipografice. Putem face modificari ale serviciului si ale oricarui continut sau caracteristici incluse in acesta, inclusiv preturile si regulile de acces pentru orice functionalitate, in orice moment, fara notificare prealabila. Continutul inclus in serviciu poate fi depasit si nu ne angajam sa actualizam acest continut.

intelegeti si sunteti de acord ca intreruperile temporare ale Serviciului pot aparea ca evenimente normale. intelegeti si sunteti de acord ca nu avem control asupra retelelor terte pe care le puteti accesa in timpul utilizarii Serviciului si, prin urmare, intarzierile si perturbarea altor transmisii de retea sunt complet dincolo de controlul nostru.

intelegeti si sunteti de acord ca Serviciul este furnizat „asa cum este” si ca nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, stergerea, livrarea gresita sau esecul in stocarea oricarei setari de comunicare sau personalizare a utilizatorilor.

Limitarea raspunderii

in niciun caz, noi sau oricare alta parte HAIR ACADEMY nu vom fi raspunzatori fata de dvs. sau de orice tert pentru orice daune speciale, punitive, incidentale, indirecte sau consecinte de orice fel, sau pentru orice daune, inclusiv insa fara limitare la cele care rezulta din pierderea de utilizare, date sau profituri, indiferent daca am fost sau nu informati despre posibilitatea unor astfel de daune si cu privire la orice teorie a raspunderii care rezulta din sau in legatura cu utilizarea serviciului sau a oricarui site web la care face referire sau de care este legat serviciul .

Acesti Termeni si conditii, impreuna cu Politica de confidentialitate si celelalte documente, constituie intregul acord dintre dvs. si HAIR ACADEMY privind Serviciul si serviciile furnizate de SC BEAUTY ADRIA COSMETICS SRL  . in cazul in care o prevedere a unui astfel de document este considerata nula de o instanta competenta, nulitatea acestei dispozitii nu afecteaza valabilitatea dispozitiilor ramase ale acesteia, care raman in vigoare si efect. Comunicarile intre HAIR ACADEMY si dvs. se vor face in format electronic. Sunteti de acord ca orice comunicare electronica intre HAIR ACADEMY si dvs. satisface orice cerinte legale.

Orice drepturi ale HAIR ACADEMY care nu sunt detaliate aici in mod expres sunt rezervate.